SA-CO Genbrugs klude- hygiejne og personlig beskyttende produkter 

 

Siden vores etablering i 1997 sa-co har udviklet et stærkt ry for at tilbyde genbrug aftørringsklude til industrien , hygiejne og personlig beskyttende produkter som Micro fiber klude, aftørringspapir, enegangs handsker samt bil beskyttende produkter.


Vi lægger særlig vægt på erfaring, ekspertise, pålidelighed, kundetilfredshed og kontinuerlig forbedring, hele vores forbedringsdrev er baseret på at bestemme vores kunders behov og forbedre vores processer for at imødekomme disse behov bedre end vores konkurrenter.


Vi forstår vigtigheden af ​​at reagere på kundernes behov og forventninger og har et ansvar for at følge de processer for at håndtere kundekrav igennem kommunikation og forslag korrekt. 


Vores kundeserviceprocesser er konstant under gennemgang af for løbende at forbedre forholdet til vores kunder,derfor kundeservicelevering strømlines gennem en klar definition af roller og ansvar, ansvarlighed, teamwork og kommunikation.


Dette demonstreres af mange af vores troværdi tilfreds kunder, som kontinuerlig handler vores produkter, vi takker dig for din fortsatte støtte. vi ser frem til at levere produkter, der fortsat vil beskytte dit personale, og deres arbejdsmiljø langt ind i fremtiden.


Vi sætter en ære i at tilbyde en venlig, hjælpsom og hurtig service, glade for at rådgive vores kunder om det bedste produkt, der passer til deres behov.


Det eneste der ikke har ændret sig gennem årene er vores forpligtelse til at betjene vores værdsatte kunder.
Vi tror Gør tingene på en måde. Den rigtige måde være retfærdig og lever værdi til dine partnere. Hjælp dem med at få succes, og du vil også få succes.