Om Os

Siden 1997 har Sa-Co importen leveret tørreklæder til brug i alle typer rengøringssituationer. I dag forbliver vi selvstændige familiefirmaer og fortsætter med at levere personlig service og kvalitetsprodukter til alle vores kunder.

Ved at levere nyttige, effektive løsninger, der gør din virksomhed bedre, bygger vi stærkere bånd og relationer, der varer for evigt.

Vi ville ikke være her, hvis det ikke var for vores kunders loyalitet

Vi har en klud til enhver brug, fra den økonomiske t-shirt til specialklude til farvning, polering og bilplejeprodukter. Vores produkter er nemme og nemme at bruge. Holdbar og omkostningseffektiv.

Vi bærer forskellige produkter: kludservietter, håndklædeviskere, ostekloth, mikrofibre, papirstop og bilinteriør sikkerhedsprodukter.

Vi har en sund opgørelse med konkurrencedygtige priser

Vores forpligtelse over for vores kunder er at levere bedst mulig, ensartet produkt, bestil i tide.

Vi er stolte af at tilbyde en venlig, hjælpsom og hurtig service. Vi er altid glade for at rådgive vores kunder om det bedste produkt, der passer til deres behov.

Så hvis du har brug for hjælp eller råd om noget af produkterne på vores hjemmeside, eller brug for flere oplysninger, så ring eller email os

Vi tror Gør ting på en måde. Den rigtige måde er retfærdig og giver værdi til dine partnere. Hjælp dem med at lykkes, og du vil også lykkes.

Vi behandler hver kunde med en personlig, lille forretningsmæssig holdning

Din tilfredshed er vores # 1 prioritet.