Privat Police

KUNDE INFORMATION

Når du køber noget i vores butik som en del af den købende og sælgende indsamle vi de personlige oplysninger, du giver os som f.eks. dit navn, adresse og email-adresse

Når du giver os personlige oplysninger til at gennemføre en transaktion, kontrollere dit kreditkort, afgive en ordre, sørge for en leverance eller fortryder sit køb, antyde vi, at du giver samtykke til vores indsamling af det og ved hjælp af det specifikke derfor kun.

Hvis vi beder om dine personlige oplysninger til en sekundær årsag, som marketing, vil vi bede dig direkte til dit udtrykkelige samtykke, eller give dig mulighed for at sige nej.

TILBAGEKALDE SAMTYKKE

Hvis du vælger det til, du skifter mening, du kan tilbagekalde dit samtykke for os at kontakte dig, for den fortsatte inddrivelse, brug eller videregivelse af dine oplysninger til enhver tid ved at kontakte os.

VIDEREGIVELSE

Vi kan videregive dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtet ved lov hertil, eller hvis du overtræder vores brugerbetingelser.

DK HOSTMESTER

Butikken er hostet på domæneadministrator DK Hostmaster giver os online e-commerce-platform, der tillader os at sælge vores produkter og serviceydelser til dig.

Dataene gemmes gennem domæneadministrator DK Hostmaster lagring af data, databaser og generelle

DK Hostmaster ansøgning de opbevarer dine data på en sikker server bag en firewall.

ÆNDRINGER I FORTROLIGHEDSPOLITIK

Vi forbeholder os ret til at ændre denne Persondatapolitik når som helst, så se venligst ofte. Ændringer og præciseringer træder i kraft umiddelbart efter deres bogføring på hjemmeside. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne politik, vi sender dig her at det er blevet opdateret, så du er bevidst om hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder, hvis nogen, vi bruger og/eller videregive disse.

Hvis butikken er erhvervet eller fusioneret med et andet selskab, kan dine oplysninger overføres til de nye ejere, så vi kan fortsætte med at sælge produkter til dig.

SPØRGSMÅL OG KONTAKTOPLYSNINGER

Hvis du vil: adgang, rette, ændre eller slette personlige oplysninger vi har om dig, registrere en klage, eller blot ønsker flere oplysninger hos os.

KONTAKT KUNDESERVICE

Ring til os på * 45-50 10 10 03 / 44 35 10 20    E-mail: info@sa-co.dk